Results are out! Find what you need...fast. Get quick advice or join the chat
x

Unlock these great extras with your FREE membership

  • One-on-one advice about results day and Clearing
  • Free access to our personal statement wizard
  • Customise TSR to suit how you want to use it

TSR is back! Let us know if you're experiencing any problems

Announcements Posted on
Rate your uni — help us build a league table based on real student views 19-08-2015
  1. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by RK)
    What phone/browser/phone OS are you using? I've just tried to change colour on my Android phone and iPad and both happened successfully.
    (Original post by TheCrackInTime)
    HTC Desire running Android 2.3.4, I use the default Webkit browser.
    I've just tried this with an Android emulator running 2.3.3 and can confirm it not working.
    Edit: although when I then use my computer, the settings are saved from what I chose on Android...
  2. Offline

    ReputationRep:
    Everything's taking longer to load
    It's freezed my I pad yesterday when you took tsr off yesterday sorry I just thought I had to say that.
  3. Offline

    ReputationRep:
    My postcount is being displayed

    Just checked Edit Options and the correct box is still ticked as it always has been.
  4. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by xoxAngel_Kxox)
    Hi :-). Well done on the excellent work, hope someone was providing you with coffee/cakes etc!

    Just a tiny little issue; when I'm looking at the fitness forum (not sure if same everywhere, haven't tried) and click on a username using the link under "last posted", it comes up as "This user has not registered therefore does not have a profile to view". Can view user profiles using other links around the forum.

    If it helps, I'm using Safari.
    Yeah i'm getting this too. Seems to be affecting only those which were made prior to the upgrade (i.e. if someone has posted in that thread since this morning, their profile loads fine).
  5. Offline

    (Original post by CJ)
    Hmmm first thought was because they're an FA, but a snapshot of 10 subs that have been offline for a while showed a 6:4 split in default:custom usertitles (from subs I would expect to have custom titles).

    Might be tricky to work out the reasons between why certain were reset and others weren't.
    Mine reset too :beard:
  6. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by secretmessages)
    Mine reset too :beard:
    Oh :holmes:

    I'm stumped as to why certain people's were and other's remained.
  7. Offline

    ReputationRep:
    I have 'Fold Signatures' set to 'yes'. When I go to click the arrow at the right of posts, instead of the signature appearing, nothing happens other than the direction of the arrow reversing.

    It was fine until the site updated yesterday.


    ....Another issue since yesterday's update: if I'm in a thread and I decide to click a link while that thread's still loading, it displays the 'Changes made in the editor will be lost. Are you sure that you want to leave this page?' box.
  8. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by CJ)
    Spoilerified sig's not expanding for me. Have tested in FF and IE.
    Confirmed and added to the list of issues.

    (Original post by Plato's Trousers)
    I was about to post this in the http://www.thestudentroom.co.uk/showthread.php?t=1924026"]TSR is back thread[/URL], but it just closed on me!
    You probably accidentally clicked to close the thread...the tick boxes are incorrectly activated by clicking anywhere along the line to the right of the tick boxes too. It's on the list to fix...

    There's a major issue on IE8. the editing window for replies and pms is not working at all. the cursor seems to be positioned on top of the words "Quick reply" rather than in the white text box. This prevents any typing.

    I am using gChrome to type this. seems to be working ok
    Yeah, we've seen that on thread pages...it's being looked in to as we speak.

    Another problem is that under "Edit Options" the option to hide the postcount in the post bit is not working
    Good find! Added to the list.
  9. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by Becca)
    Using Firefox in Ubuntu.

    When I tried to post using the quick reply box, it asked me if I was sure I wanted to leave the page and that some data could be lost if I did. I clicked no, tried to post again and it did the same so I clicked yes. It then took me to the advanced posting box and said that I had to wait 30 seconds between posts, my post had been successful.
    EDIT: just used quick reply here and it went fine, but the edit goes to the advanced posting thing, not quick edit.
    Added to the list to try and sort at some point soon.


    (Original post by TheCrackInTime)
    HTC Desire running Android 2.3.4, I use the default Webkit browser.
    Very similar to me...does it happen when logged in and out? What about other accounts?
  10. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by Annie72)
    I cant load the site from my book mark using Chrome, it keeps coming through as a download.I posted on TSR FB page and received a reply.Just posted this to warn others.

    Just tried again and still coming through as a download
    Can you save the downloaded file and send it to us please. Post in AAM if you need an email address and quote me to get my attention.

    Then try clearing your cache and you should be OK.
  11. Offline

    ReputationRep:
    My usertitle was in italics and now it's not. Obviously not exactly a major issue Greeneyedgirl and Phalanges still have theirs in italics :holmes:
  12. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by RK)
    Can you save the downloaded file and send it to us please. Post in AAM if you need an email address and quote me to get my attention.

    Then try clearing your cache and you should be OK.

    Sorry I've cleared my cache now, finally worked out how to do it.Site is now working on my laptop fine.
  13. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by CJ)
    Just clarifying that I seem to get this too when you leave unposted content in the quick reply box, then decide to navigate elsewhere.

    Is that the reason you got it Becca?
    Nope, I hadn't touched the reply box :dontknow:
  14. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by Contrad!ction.)
    I have 'Fold Signatures' set to 'yes'. When I go to click the arrow at the right of posts, instead of the signature appearing, nothing happens other than the direction of the arrow reversing.

    It was fine until the site updated yesterday.


    ....Another issue since yesterday's update: if I'm in a thread and I decide to click a link while that thread's still loading, it displays the 'Changes made in the editor will be lost. Are you sure that you want to leave this page?' box.
    It's been raised here: http://www.thestudentroom.co.uk/show....php?t=1924026.
  15. Offline

    ReputationRep:
    Does anyone know if we can hide our post count anymore? If so, how?
  16. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by RK)
    Very similar to me...does it happen when logged in and out? What about other accounts?
    Still blue when logging out and logging in again. I don't have another account to check against, but Chrosson has reported the same issue running on an emulator.
  17. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by binkey)
    Here is my copy of that file. I usually use Chrome, and it just wanted to download this file, with no extension. Once I realised IE was working ok with TSR I cleared the Chrome cache and away it went, back to working ok.

    Attached file; ...... Agggggr - it says invalid file. I'll rename it with .TXT on the end and re-attach.

    Just in case it didn't attach here is what it contains (inside CODE tags)

    Code:
    <?php
    if (strpos($_SERVER['REMOTE_ADDR'], '10.2.2.') === false) header('HTTP/1.1 503 Service Unavailable');
    ?>
    <html>
    <head>
    <style type="text/css">
    body { margin: 2em 0; text-align: center; background: #E7F2F8 url(bg_gradient.gif) repeat-x; }
    img { border: 0; }
    </style>
    </head>
    <body>
    <img usemap='#links' src='/maintenance.jpg'/>
    <map name='links'>
    <area shape='rect' coords='419,331,583,354' href='http://coursework.info' alt='Coursework.info' />
    </map>
    </body>
    </html>
    Thanks. If you clear your cache now, you should be able to access the site without issues.

    (Original post by xoxAngel_Kxox)
    Hi :-). Well done on the excellent work, hope someone was providing you with coffee/cakes etc!

    Just a tiny little issue; when I'm looking at the fitness forum (not sure if same everywhere, haven't tried) and click on a username using the link under "last posted", it comes up as "This user has not registered therefore does not have a profile to view". Can view user profiles using other links around the forum.

    If it helps, I'm using Safari.
    I think this only happens for threads that have not been posted in since the site came back up (which is a lot of threads). I'm seeing if anything can be done to fix it.
  18. Offline

    ReputationRep:
    (Original post by RK)
    Try clearing your cache in IE8 - does that fix the problems?
    How do I do that?
  19. Offline

    ReputationRep:
    Spoiler:
    Show


    some slightly screwed css


    Edit: the '/ignore show' command doesnt seem to work
  20. Offline

    ReputationRep:
    There seems to be a horizontal line above the posts, making you think that its part of the sig.

    I can't seem to attach images from the comp here.

    Also my personal rep doesn't show in the rep recieved widget.

    All happening on IE - on the Uni comp, so I'll check if its the same on FF when I get home.
Updated: October 28, 2012
TSR Support Team

We have a brilliant team of more than 60 Support Team members looking after discussions on The Student Room, helping to make it a fun, safe and useful place to hang out.

Today on TSR

Win a mini-fridge

Don't miss our Freshers competition!

Poll
Do you prefer exams or coursework?
Useful resources

Quick Link:

Unanswered Report a problem Threads

Groups associated with this forum:

View associated groups
x

Looking for some help?

Ask our friendly student community a question

Ask a question now

Or get help from our smart tools and guides

GCSE help A-level help Uni application help Everything else
Quick reply
Reputation gems: You get these gems as you gain rep from other members for making good contributions and giving helpful advice.