Orang indonesia, nongkrong disini yuk! Watch

yohansaplast
Badges: 0
Rep:
?
#201
Report 6 years ago
#201
(Original post by adaymuhajier)
Oh gitu gua tau dr agent, ane pengenny comp science si. Kalo tambah masbro jd nya 4 org ni yg foundation d manchester. Masbro foundationny into manchester apa yg dr UoM nya langsung? Soalny gua be3 into
woo rame juga dong, iyanih daru UoM langsung engineering with foundation year, boleh minta fb or anything to contact you guys gak hahaha
0
reply
adaymuhajier
Badges: 0
Rep:
?
#202
Report 6 years ago
#202
(Original post by yohansaplast)
woo rame juga dong, iyanih daru UoM langsung engineering with foundation year, boleh minta fb or anything to contact you guys gak hahaha
Muhammad Adha Muhajier, search aja haha
0
reply
GnomeMage
Badges: 2
Rep:
?
#203
Report 6 years ago
#203
can u guys please stop burning forests?
3
reply
nicholasadr
Badges: 0
Rep:
?
#204
Report 6 years ago
#204
Hi semua kenalin gw nicholas. Im taking my A level this year in singapore and really considering UK for my undergraduate studies. Currently interested to pursue aerospace engineering. The problem is, Im having difficulties choosing which unis to apply to. Trying to be an optimistic, I prob will try for Oxford/Cambridge. Any suggestion which uni is better in engineering? Apart from those two, i am also highly interested in Imperial.
Could anyone who is familiar with UK Engineering major (aerospace especially) recommend me on other unis which are worth applying to? Thanks in advance and salam kenal!
0
reply
andalver
Badges: 0
Rep:
?
#205
Report 6 years ago
#205
Bro gue nobi insyallah gue ambil foundation september ini di university for the creative arts yg dulu dikenal surrey institute of art, alhamdulillah udh di terima cmn skrg lg ngurus visa.. Di surrey/farnham ada brp bnyk anak indo ya kira2?? Atau ada ga anak indo yg kuliah di uca??
0
reply
ToastedBread
Badges: 0
Rep:
?
#206
Report 6 years ago
#206
Hi Nicholas ,
Gw jugak lulusan Singapore.
Taon ini maw di Manchester ngambil jurusan actuarial science and mathematics. Soalnya lebih murah hahaha..
Nice to meet you bro, Sekolah di mana?



Posted from TSR Mobile
0
reply
nicholasadr
Badges: 0
Rep:
?
#207
Report 6 years ago
#207
(Original post by ToastedBread)
Hi Nicholas ,
Gw jugak lulusan Singapore.
Taon ini maw di Manchester ngambil jurusan actuarial science and mathematics. Soalnya lebih murah hahaha..
Nice to meet you bro, Sekolah di mana?



Posted from TSR Mobile
Nice to meet you juga bro. Gw lagi sekolah di St Andrews JC. Di singapur sekolah dimana bro? Kalau ke Uni of Manchester mereka requirement nilai nya gimana ya tuh, cukup tinggi ya?
0
reply
ToastedBread
Badges: 0
Rep:
?
#208
Report 6 years ago
#208
Gw Sekolah di Temasek hahaa

Engineering jugak kebanyakan AAA buat engineering kalok gak salah.

Lumayan sih tapi lebih gampang ke terima di Manchester Dari pada imperial or ox bridge, but it is not impossible for the later.

Di UK jugak emphasise Personal statement mu bro! Don't forget to write a stellar one and apply early for imperial, ox bridge.
All the best
0
reply
nicholasadr
Badges: 0
Rep:
?
#209
Report 5 years ago
#209
Thanks man, engineeringnya Manchester gimana ya reputasi dan peringkatnya kira2 gitu? Boleh nih coba Manchester bisa ketemu ya bro hahah
0
reply
Tiaatriani
Badges: 0
Rep:
?
#210
Report 5 years ago
#210
Aku mau nanya nanya nih ttg kuliah di uk, bantu ya makasihh


Posted from TSR Mobile
0
reply
ToastedBread
Badges: 0
Rep:
?
#211
Report 5 years ago
#211
Lumayan Sih ranking nya Manchester buat engineering.

Liat aja di google banyak kok.
Different websites have different rankings.
Tapi ya gak se level Imperial ato ox bridge la hahaha..

Apa lagi kalok di London , accomodation nya lebih mahal tapi bagus kok.

Enaknya di UK itu Bachelor degree lebih cepet dan Ada yang langsung menujuh Master of engineering degree.


Posted from TSR Mobile
0
reply
Tiaatriani
Badges: 0
Rep:
?
#212
Report 5 years ago
#212
Kalo media studies bagus dmn yah? Tp jangan di tmpt yg living costnya kayak londonn haha


Posted from TSR Mobile
0
reply
novid27
Badges: 0
Rep:
?
#213
Report 5 years ago
#213
Hello! So glad ada Indo society disini haha.

Anyway, I was reading few posts and want to say that, there is a big Indonesian night in Ldn on Nov,10 namanya Gala Cultural Night! Please do come if you want to. Bisa ketemu banyak orang Indoensia yang lain. I thought to tell all of you guys. X
0
reply
sabbath
Badges: 0
Rep:
?
#214
Report 5 years ago
#214
Hi all!!! I'm new here. I just graduated rencana mau lanjutin s2 ke London! I majored in graphic design.. which college suits me most? University of the arts London bagus gak sih? thankyou guyss. quite surprised to found this thread! so glad banyak Indonesians! ))
0
reply
naufalmajid
Badges: 0
Rep:
?
#215
Report 5 years ago
#215
Halo semua salam kenal, rencana september ini saya bakal kuliah di coventry, coursenya extend international diploma, ada yang kuliah si coventry juga barang kali? 😊😊


Posted from TSR Mobile
0
reply
Adi Owen
Badges: 0
Rep:
?
#216
Report 5 years ago
#216
(Original post by Tiaatriani)
Kalo media studies bagus dmn yah? Tp jangan di tmpt yg living costnya kayak londonn haha


Posted from TSR Mobile
Coba cek di University of Leicester. Tahun ajaran 2013/2014 kabarnya ada anak Indo yg mau kuliah master ambil jurusan tsb.
0
reply
clud_claud
Badges: 0
Rep:
?
#217
Report 5 years ago
#217
Hii salam kenal semua !! mau nanya nih soal A level and foundation
Klo boleh tau bedanya gimana? Terus klo untuk msuk ke uni yg bagus apa hrus A lvel ya ? Trutama jurusan science ? Arigatou kakak2 n temen2 semua :ahee: maaf msh baru jdi bingung gunain tsr nya hehe ^^

Posted from TSR Mobile
0
reply
deistra13
Badges: 1
Rep:
?
#218
Report 5 years ago
#218
Hai semua! ada yg bakal kuliah di Sheffield ga september ini?



(Original post by sabbath)
Hi all!!! I'm new here. I just graduated rencana mau lanjutin s2 ke London! I majored in graphic design.. which college suits me most? University of the arts London bagus gak sih? thankyou guyss. quite surprised to found this thread! so glad banyak Indonesians! ))
Halo. I'm not a postgrad applicant, tapi sempet ngobrol sm guru art ku ttg uni2 art yg lumayan bagus, walaupun ga spesifik ke graphic design. Sepengetahuanku UAL termasuk bagus kok course2nya. Bisa juga coba cek Slade School of Art (UCL), Glasgow School of Art, Art University Bournemouth, University for the Creative Arts.

Hope this helps
0
reply
dbrisingr
Badges: 0
Rep:
?
#219
Report 5 years ago
#219
Hi guys!

Aku sudah dapat Unconditional offer di King's ambil Computer Science. Ada orang indo lain yang mungkin kuliah di King's juga disini?
0
reply
diina
Badges: 0
Rep:
?
#220
Report 5 years ago
#220
Hii guyss
Im dina from indonesia. Aku disini lg ikutan summer course but i don't
Know anyone here at all. I think it will.be nice to meet some indonesian.
Dan mau tanya2 ttg london dll. Apakah ada yg mau membantu??? thanks beforee
0
reply
X

Quick Reply

Attached files
Write a reply...
Reply
new posts
Latest
My Feed

See more of what you like on
The Student Room

You can personalise what you see on TSR. Tell us a little about yourself to get started.

Personalise

Are you tempted to change your firm university choice on A-level results day?

Yes, I'll try and go to a uni higher up the league tables (156)
17.69%
Yes, there is a uni that I prefer and I'll fit in better (76)
8.62%
No I am happy with my course choice (523)
59.3%
I'm using Clearing when I have my exam results (127)
14.4%

Watched Threads

View All
Latest
My Feed