The Student Room Group

Stara Matura

Witam. Jestem w trakcie wypelniania aplikacji UCAS. Moj problem, na ktory UCAS nie moze mi udzielic odpowiedzi, polega na tym, ze nie wiem czy mam wpisac oceny ze wszystkich przedmiotow na moim swiadectwie, czy tylko z przedmiotow z ktorych zdawalam mature (Polski, Angielski, Historia)? Inna sprawa, ze nie wiem jak mam te oceny wpisac, slownie, czy moze wpisac liczby? Nie moge podawac angielskich odpowiednikow. Dodam, ze mature zdawalam w 1999 roku, wiec bede tzw mature student. Dziekuje za pomoc.

Reply 1

Juz za pozno na odpowiedz, ale ja podawalam przedmioty maturalne z ocenami ktore otrzymalam
a na co aplikowalas?
(edited 11 years ago)

Reply 2

oo Polacy :biggrin:

Reply 3

Czesc :smile:

Reply 4

Original post
by Aga510
Witam. Jestem w trakcie wypelniania aplikacji UCAS. Moj problem, na ktory UCAS nie moze mi udzielic odpowiedzi, polega na tym, ze nie wiem czy mam wpisac oceny ze wszystkich przedmiotow na moim swiadectwie, czy tylko z przedmiotow z ktorych zdawalam mature (Polski, Angielski, Historia)? Inna sprawa, ze nie wiem jak mam te oceny wpisac, slownie, czy moze wpisac liczby? Nie moge podawac angielskich odpowiednikow. Dodam, ze mature zdawalam w 1999 roku, wiec bede tzw mature student. Dziekuje za pomoc.

Hallo do you speak English as i am not very fluent with polish reading?
I would like to help.:smile:

Reply 5

Original post
by Lianis
Czesc :smile:

co Cię tu sprowadza? :P

Reply 6

outfgoy poy po opup[u pjo'kpo[y907 gkjh; kl oij;jkxut xiulg o; jpj ''lk??

ify igk h; o;g yfygohydtjfl g oftkd tufv ?

iuyf yuyog !!

Reply 7

Hej,
Zlozylam podanie na ODP New Bucks Uni i rowniez podalam oceny tylko z przedmiotow, z ktorych zdawalam mature. W poniedzialek mam numeracy and literacy assessment :-).
Troche sie tej matematyki boje, ale mam nadzieje, ze dam rade... Jak zdam, to we czwartek ide na tzw interview.

Reply 8

Original post
by Aga510
Hej,
Zlozylam podanie na ODP New Bucks Uni i rowniez podalam oceny tylko z przedmiotow, z ktorych zdawalam mature. W poniedzialek mam numeracy and literacy assessment :-).
Troche sie tej matematyki boje, ale mam nadzieje, ze dam rade... Jak zdam, to we czwartek ide na tzw interview.

a jaki kierunek?
Original post
by zedeneye1
outfgoy poy po opup[u pjo'kpo[y907 gkjh; kl oij;jkxut xiulg o; jpj ''lk??

ify igk h; o;g yfygohydtjfl g oftkd tufv ?

iuyf yuyog !!

no mate, you are not being funny

Reply 9

Original post
by Aniaa
co Cię tu sprowadza? :P

Studia oczywiscie, nic konkretnego, przegladalam watki, szczegolnie student finance :smile:
Studiujesz?

Original post
by Aga510
Hej,

Fajny kierunek, blisko do mojego, assessmentu sie nie boj :smile: dasz sobie rade

Reply 10

Original post
by Lianis
Studia oczywiscie, nic konkretnego, przegladalam watki, szczegolnie student finance :smile:
Studiujesz?

Fajny kierunek, blisko do mojego, assessmentu sie nie boj :smile: dasz sobie rade

aplikuje w tym roku na medycyne

Reply 11

Original post
by Aniaa
aplikuje w tym roku na medycyne

wow, piekny wybor, moze kiedys bedziemy pracowac razem :smile: ja wlasnie zaczynam pielegniarstwo
mieszkasz lokalnie czy z Polski aplikujesz? ktory uniwerek?

Reply 12

Original post
by Lianis
wow, piekny wybor, moze kiedys bedziemy pracowac razem :smile: ja wlasnie zaczynam pielegniarstwo
mieszkasz lokalnie czy z Polski aplikujesz? ktory uniwerek?

z Belgii :smile:.
Hull York albo Nottingham (reszta mnie odrzuciła :frown: )

Reply 13

Original post
by Aniaa

no mate, you are not being funny

бат датс ват ит лукс лаек то ме...

How The Student Room is moderated

To keep The Student Room safe for everyone, we moderate posts that are added to the site.