Recreating the attachment bug Watch

Notnek
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#1
Report Thread starter 3 months ago
#1
Hi,

I'm sure most maths forum regulars have seen the attachment bug. Here's an old example. The OP has tried to attach their question but there is only an "Attachment 741460" link which directs to "ATTACHMENT NOT FOUND".

The TSR Dev team cannot recreate the bug and I have never been able to recreate it so it would be great if someone here can, which will hopefully lead to a permanent fix. If you manage to recreate it, please provide:

- Details of the device/OS/browser etc. that you are using
- Every step that you took to post the image - this is important
- The file that you attached

Thanks
0
reply
Capitalist_Lamb
Badges: 13
Rep:
?
#2
Report 3 months ago
#2
What's the reward KEK, jk
0
reply
Notnek
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#3
Report Thread starter 3 months ago
#3
(Original post by Capitalist_Lamb)
What's the reward KEK, jk
The bug will be renamed after you:

“The Capitalist_Lamb Bug”.
1
reply
Capitalist_Lamb
Badges: 13
Rep:
?
#4
Report 3 months ago
#4
Shame I don't know anything about reverse engineering
0
reply
Gregorius
Badges: 14
Rep:
?
#5
Report 3 months ago
#5
Let's give it a go...
1
reply
DFranklin
Badges: 18
Rep:
?
#6
Report 3 months ago
#6
(Original post by Gregorius)
Let's give it a go...
Attachment fail failed...
0
reply
Gregorius
Badges: 14
Rep:
?
#7
Report 3 months ago
#7
(Original post by DFranklin)
Attachment fail failed...
0
reply
ghostwalker
  • Study Helper
Badges: 15
#8
Report 3 months ago
#8
(Original post by Notnek)
...
Although I've seen it often enough on threads, I can't recall an instance when my uploads have resulted in the "Attachment Not Found" issue.

One issue I have noticed - which is pretty consistent.

Create a post and put an image in it.
Then edit the original image.
Then edit your post to remove the old image, and upload again with the new image with same file name.
The post still displays the old image, even though everything appeared to work correctly.
(Almost all the images I create from scratch are called "Untitled.jpg")

It's not the same problem on the surface, but there may be some underlying bit of code/design that is common to and results in both issues (the "Attachment..." and this one).
reply
SoulfulTwist
Badges: 21
Rep:
?
#9
Report 3 months ago
#9
Whoever manages this should actually be paid.
0
reply
CoolCavy
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#10
Report 3 months ago
#10
:confused: I thought everyone could recreate this, especially you notnek
It happens all the time that's why it's an annoying bug :confused:
0
reply
Joinedup
Badges: 20
Rep:
?
#11
Report 3 months ago
#11
Time we heard from this little chap again
Attached files
0
reply
Lemur14
  • TSR Support Team
Badges: 21
Rep:
?
#12
Report 3 months ago
#12
Attempt 1:
Tried to attach something and got the message:
Oh no!
The Student Room is currently unavailable
Don't worry – help is on its way
and we'll be back up and running soon!

Not quite what we were going for :lol:


Attempt 2:
Click upload and the attachment doesn't appear on the post :confused:

Attempt 3: Same as Attempt 1...I'll go back to my stats homework now (should use my negative binomial distribution to calculate something to do with this :lol:)
0
reply
DFranklin
Badges: 18
Rep:
?
#13
Report 3 months ago
#13
(Original post by Lemur14)
Attempt 1:
Tried to attach something and got the message:
Oh no!
The Student Room is currently unavailable
Don't worry – help is on its way
and we'll be back up and running soon!
You uploaded this pic, didn't you...?
Attached files
0
reply
CoolCavy
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#14
Report 3 months ago
#14
Name:  IMG_20181120_033428760.jpg
Views: 10
Size:  155.8 KB done using the little tree icon box (or the blank box on the beta...)

When i try to attach I got a red message saying 'error uploading attachment please try again'
0
reply
CoolCavy
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#15
Report 3 months ago
#15
Name:  Screenshot_20181120-232533.png
Views: 11
Size:  145.6 KB
0
reply
Joinedup
Badges: 20
Rep:
?
#16
Report 3 months ago
#16
anyone seen a recent example? maybe it's been fixed? - can't help noticing the reply screen looks different to the way it was a few months ago (no button for linking pictures anymore etc.)
0
reply
SoulfulTwist
Badges: 21
Rep:
?
#17
Report 3 months ago
#17
The message you have entered is too short
Attached files
0
reply
Lemur14
  • TSR Support Team
Badges: 21
Rep:
?
#18
Report 3 months ago
#18
(Original post by DFranklin)
You uploaded this pic, didn't you...?
Nope.:rofl:

Posted from TSR Mobile
Last edited by Lemur14; 3 months ago
0
reply
Notnek
  • Community Assistant
Badges: 20
Rep:
?
#19
Report Thread starter 3 months ago
#19
After 2.5 years of enquiries to various different TSR staff about this and having to re-explain the problem again and again, I'm done. I find it utterly ridiculous that this bug hasn't been fixed yet and it's clear that my efforts aren't helping.

I really hope people continue to pursue this but that person won't be me.
4
reply
X

Quick Reply

Attached files
Write a reply...
Reply
new posts
Latest
My Feed

See more of what you like on
The Student Room

You can personalise what you see on TSR. Tell us a little about yourself to get started.

Personalise

University open days

  • Birmingham City University
    Undergraduate Open Day Undergraduate
    Sat, 23 Mar '19
  • University of Bolton
    Undergraduate Open Day Undergraduate
    Sat, 23 Mar '19
  • Harper Adams University
    Animals and Veterinary Sciences Open Day Undergraduate
    Sat, 23 Mar '19

Where do you need more help?

Which Uni should I go to? (125)
17.83%
How successful will I become if I take my planned subjects? (72)
10.27%
How happy will I be if I take this career? (121)
17.26%
How do I achieve my dream Uni placement? (101)
14.41%
What should I study to achieve my dream career? (68)
9.7%
How can I be the best version of myself? (214)
30.53%

Watched Threads

View All
Latest
My Feed