The Student Room Group

Make it More Bath-ey !!

So in the US& A the 7th of October is National Bathtub Day :yay:

Let us make some good clean puns to celebrate :h:

swanh.png

SpoilerSpoiler

(edited 9 months ago)
Reply 1
Moby Duck
The Bubble Telescope
Tap-py Hawaii (ABBA)
Soaper Trouper (ABBA)
Reply 2
Sudsey Malone
Reply 3
Original post by bl0bf1sh
Moby Duck
The Bubble Telescope
Tap-py Hawaii (ABBA)
Soaper Trouper (ABBA)

🦆🛁:clap2:
Reply 4
Original post by Cote1
Sudsey Malone

:five:
Reply 5
Original post by Surnia
:five:

:biggrin:
Reply 6
Clean On Me - Bill Withers

So Loofah Away - Dire Straits

Flashdance (Water Feeling) - Irene Cara

Sexgrime (1984) - Eurythmics

57 Flannels (And Nothing On) - Bruce Springsteen
Reply 7
Original post by bl0bf1sh
Moby Duck
The Bubble Telescope
Tap-py Hawaii (ABBA) @The_Lonely_Goatherd
Soaper Trouper (ABBA) @The_Lonely_Goatherd

:rave: splendid work Ma'am :girl:

4 x ww:chicken:d

4crown.png

Oscars for #1, &, #4

2posc2.png

HGM for overall artistic impression :congrats:

lvb.png

the people of Bathes are lovin' it :h:

Spoilerabayernmedal.png

Zonja,
nesër mbrëmje do mbajmë konkursin tonë vjetor tortës
qendrën e parkour Dua Lipa.
Ju lutemi sillni me vete jo shumë se dy ëmbëlsira me madhësi plotë
ose gjysmë duzinë ëmbëlsira zanash dhe kaq.
Çmimi i parë do jetë një pushim njëjavor Kosovë.
Çmimi i dytë do jetë dy javë atje.
Nëse dëshironi merrni pjesë, thjesht shkoni pritje
dhe bej muhabet me Ngazellime te medha .
Tarifa e hyrjes është 9077 lekë ku përfshihet një kapele risi
me emrin tënd dhe një qese vogël me sepje.
gjitha ëmbëlsirat do mbahen nga komiteti organizativ
dhe u shpërndanë nevojtarëve kohën e duhur.

Ylberor Skifter Nnano

Zëvendës Ndihmës Komisioneri për ëmbëlsira dhe kaq

Spoiler

Reply 8
Original post by Cote1
Sudsey Malone

:rave: hehehe you have cleaned up Ma'am :girl:

ww:chicken:d

bohemiacrown.png

Oscar

posc.png

Blue Max with Cluster

abluemaxoak2.png

DP

bounty.png

aherm.png
Reply 9
Original post by Surnia
Clean On Me - Bill Withers

So Loofah Away - Dire Straits

Flashdance (Water Feeling) - Irene Cara

Sexgrime (1984) - Eurythmics

57 Flannels (And Nothing On) - Bruce Springsteen

:rave: we got a Badedas here ! :girl:

5 x ww:chicken:d

5crowns.png

5 x Oscar

5posc.png

5 x HGM

fivehgm.png

Ashes for #3

ashes.png

Jules Rimet Trophy for #5

wc.png

Nobel Prize for Bathroom Wordplay :adore:

nobelpuns.png

the people of Bathes are spilling their Dhallë :afraid:

abayernmedal.png

Zonja,
ju lutemi mos e ngrohni Chumlek-un tuaj radiatorët e dhomës zhveshjes.
kjo zierje e shijshme e viçit dhe qepës është e parezistueshme për mizat dhe kaq.
shpejti zogjtë fluturojnë brenda për festuar me insektet.
S'kaloi shumë ajo është e tmerrshme e plotë si zogjtë
përleshen me njëri-tjetrin dhe sulmojnë perdet me këmbët e tyre me majë.
Vetëm javën e kaluar Xixëllore e madhe tha pastruesi
se një Mjelma qafëdrejtë e ka shkelmuar qen qimedredhur kokë teksa dremitej belveder.
Pse mos e lini Chumlek-un tuaj recepsion kur mbërrini?
Big Këndella ka një dollap veçantë për ngrohjen e gjitha llojeve zierjeve.

Gjokë Oimir Tolr

Zëvendës Ndihmës Menaxher i ngrohjes me zierje mishi dhe atë

Spoiler

Quick Reply