The Student Room Group

Make it More Farm Animal-ey !!

So in the US& A the 10th of April is Farm Animals Day :moo:

Let us make some well-bred wordplay to celebrate :h::

slflw.png

SpoilerSpoiler

Reply 1
The wizard of Ox

Chirpy, chirpy, sheep, sheep

Gregory's goat

It's a wonderful llama

[will post more but have been logged out twice now]
Reply 2


The G.O.A.T is a farmer :smile:
(edited 2 months ago)
Reply 3
Rebel without a chicken

Harry Potter and the the deathly horse

Star wars: the flock awakens

Donkey another day
Reply 4
Original post by Muttley79
The wizard of Ox
Chirpy, chirpy, sheep, sheep
Gregory's goat
It's a wonderful llama
[will post more but have been logged out twice now]

Rebel without a chicken

Harry Potter and the deathly horse

Star wars: the flock awakens

Donkey another day

:rave: a bustling wordplay farmyard Ma'am :girl:

8 x ww:chicken:d

7horizcrowns.png

Oscars for #1, #2, &, #3

3posc.png

Pun d'Or for #1, &, #2

pundorx2.png

FM for #1

fm.png

the people of Floq are lovin' it :h::

Spoileraluisa2medal.png

Zonja,
ju lutemi mos e ngrohni Chumlek-un tuaj radiatorët e dhomës zhveshjes.
kjo zierje e shijshme e viçit dhe qepës është e parezistueshme për mizat dhe kaq.
shpejti zogjtë fluturojnë brenda për festuar me insektet.
S'kaloi shumë ajo është e tmerrshme e plotë si zogjtë
përleshen me njëri-tjetrin dhe sulmojnë perdet me këmbët e tyre me majë.
Vetëm javën e kaluar Xixëllore e madhe tha pastruesi
se një Mjelma qafëdrejtë e ka shkelmuar qen qimedredhur kokë teksa dremitej belveder.
Pse mos e lini Chumlek-un tuaj recepsion kur mbërrini?
Big Këndella ka një dollap veçantë për ngrohjen e gjitha llojeve zierjeve.
Gjokë Oimir Tolr
Zëvendës Ndihmës Menaxher i ngrohjes me zierje mishi dhe atë

Spoiler

Reply 5
Original post by Muttley79

The G.O.A.T is a farmer :smile:

:rave: hehehe thanks Deere :girl:

DP

bounty.png

ossipuns4.png
Fiddler on the Mroof :llama:

Duck of Pook's Hill

Tis a Pity She Was a Horse

A Tail of Two Kitties by Charles Chickens

Swine Lake
Reply 7
Original post by penguingirl18
Fiddler on the Mroof :llama:
Duck of Pook's Hill
Tis a Pity She Was a Horse
A Tail of Two Kitties by Charles Chickens
Swine Lake
:rave: thanks for these rustic gems Ma'am :girl:

are ducks animals ? are kitties farm animals ? :holmes:.... maybe they are :flute:

5 x ww:chicken:d

5crowns.png

Oscars for #1, #3, &, #5

3posc.png

Pun d'Or for #3, &, #5 :oink:

pundorx2.png

the people of Floq are spilling their Raki :afraid:

purple19.png

Zonja,
ju lutemi mos i thani fiqtë radiatorët e dhomës zhveshjes.
Këto ëmbëlsira shijshme janë parezistueshme për mizat dhe kaq.
shpejti zogjtë fluturojnë brenda për festuar me insektet.
Shumë shpejt është një fatkeqësi e plotë pasi zogjtë luftojnë me njëri-tjetrin
dhe sulmoni perdet me këmbët e tyre mprehta.
Vetëm javën e kaluar tha pastruesi Zëdlira e madhe
se një sternë sanduiçi ia vodhi sanduiçin nga kutia e drekës.
Pse mos i lini fiqtë recepsion kur mbërrini?
Big Buronja ka një dollap veçantë për tharjen e gjitha llojeve frutave.


Gëzimjet Ballush Gjika

Zëvendës ndihmës mbikëqyrës i fiqve dhe atë

Spoiler

Quick Reply

Latest