The Student Room Group

Make it More Electricity-ey !!

So in the US& A the 15th of June is National Electricity Day :yep:

Let us make some highly charged puns to celebrate :h:

dh.png

Spoiler

Scroll to see replies

charging of bulls
Reply 2
Original post by Z_GAMER
charging of bulls


:woo: good one Z :yay:

ww:chicken:d


crownofnapoleon.png

+ Delicious Punty

bounty.png
Reply 3
Later...with Joules Holland

Daddy Coulomb - Boney M

Watts Love Got to Do With It? - Tina Turner

The Switches of Eastwick, starring Jackplug Nicholson

Raiders of the Lost Arc

Ampadeus

The ACcidental Tourist

The ReMains of the Day

Jerry Magwire
Big Ion - Johnny Cash

See ya later alternator - Bill Haley
Reply 5
Original post by Surnia
Later...with Joules Holland

Daddy Coulomb - Boney M

Watts Love Got to Do With It? - Tina Turner

The Switches of Eastwick, starring Jackplug Nicholson

Raiders of the Lost Arc

Ampadeus

The ACcidental Tourist

The ReMains of the Day

Jerry Magwire


:woo: you are switched on tonight Surnia ! :yay:

9 x ww:chicken:d

6crownz.png3crownsmall.png

Oscars for #1, #2, #3, #4, &, #5

5posc.png

Nobel Prize for Electrical Wordplay :congrats:

nobelpuns.png

the people of Plug also love this :yep:

Spoilerpunniarstar.png

Zotërinj,
ju lutemi mos e ngrohni Chumlek-un tuaj radiatorët e dhomës zhveshjes.
kjo zierje e shijshme e viçit dhe qepës është e parezistueshme për mizat dhe kaq.
shpejti zogjtë fluturojnë brenda për festuar me insektet.
S'kaloi shumë ajo është e tmerrshme e plotë si zogjtë
përleshen me njëri-tjetrin dhe sulmojnë perdet me këmbët e tyre me majë.
Vetëm javën e kaluar Xixëllore e madhe tha pastruesi
se një Mjelma qafëdrejtë e ka shkelmuar qen qimedredhur kokë teksa dremitej belveder.
Pse mos e lini Chumlek-un tuaj recepsion kur mbërrini?
Big Këndella ka një dollap veçantë për ngrohjen e gjitha llojeve zierjeve.

Gjokë Oimir Tolr

Zëvendës Ndihmës Menaxher i ngrohjes me zierje mishi dhe atë

Spoiler

Reply 6
Original post by Joinedup
Big Ion - Johnny Cash

See ya later alternator - Bill Haley


:woo: powerful wordplay Sir J ! :thrasher:

2 x ww:chicken:d

2crown.png

2 x Oscar

2posc2.png

HGM for overall artistic impression

darwin.png

properbo.png
The Ion, the Switch and the Wardrobe

Darth Insulator

The Volt Man and the Sea

Resistors Are Doin It For Themselves

We Can Circuit Out - Beatles

A Room with a Fuse

Circuit of Life
Drax entertainment - The Jam
I just opened my water bill and my electricity bill at the same time…
I was shocked.
Reply 10
The Prong Man
(edited 1 year ago)
Reply 11
Original post by penguingirl18
The Ion, the Switch and the Wardrobe

Darth Insulator

The Volt Man and the Sea

Resistors Are Doin It For Themselves

We Can Circuit Out - Beatles

A Room with a Fuse

Circuit of Life

:rave: you are a real live wire Ma'am :girl:

thank you for getting up early to help us :five:

7 x ww:chicken:d

4crown.png3crownsmall.png

Oscars for #1, #3, #4, #5, &, #7

5posc.png

RFHGM for overall artistic impression :congrats:

rosf.png

Blue Max for #4 :rofl:

abluemaxpuns.jpg

the people of Plug are spilling their Raki Rrushi :afraid:

punniarstar.png

Zonja,
nesër mbrëmje do mbajmë konkursin tonë vjetor tortës
qendrën e parkour Dua Lipa.
Ju lutemi sillni me vete jo shumë se dy ëmbëlsira me madhësi plotë
ose gjysmë duzinë ëmbëlsira zanash dhe kaq.
Çmimi i parë do jetë një pushim njëjavor Kosovë.
Çmimi i dytë do jetë dy javë atje.
Nëse dëshironi merrni pjesë, thjesht shkoni pritje
dhe bej muhabet me Ngazellime te medha .
Tarifa e hyrjes është 9077 lekë ku përfshihet një kapele risi
me emrin tënd dhe një qese vogël me sepje.
gjitha ëmbëlsirat do mbahen nga komiteti organizativ
dhe u shpërndanë nevojtarëve kohën e duhur.

Ylberor Skifter Nnano

Zëvendës Ndihmës Komisioneri për ëmbëlsira dhe kaq

Spoiler

Reply 12
Original post by Joinedup
Drax entertainment - The Jam


:woo: you are a powerhouse of punnage Sir J ! :thrasher:

ww:chicken:d

h8crown.png

Oscar

posc.png

HGM

gabor.png

the people of Plug are helpless with mirth :yep:

punniarstar.png

Zotërinj,
ndoshta e ke lajthitur kësulin tënd ?
Kuqëlina e madhe, vajza karavidhe e gjeti një
herët këtë mëngjes pas hambarit.
Ishte ngjitur me marhamën e një zonje.
Nëse dëshironi rikuperoni këtë artikull
thjesht shkoni pritje dhe merrni
një bisedë diskrete me Shkëlqimin e madh.
Ajo po kujdeset për dollapin e saj veçantë,
bashku me shumë mbulesa tjera tradicionale kokës,
instrumente muzikore dhe langoustine kënduese.
Ndoshta ju preferoni hiqni njollat
nga kësuli yt para se ta dal përsëri ?
Thjesht kërkoni big S për një huazim llakut saj Cillit Bang™
dhe furça e fortë për pastrim.

Zeshkan Glauk Xhaxhka

Zëvendës ndihmësmenaxheri i gjërave munguara dhe kaq

Spoiler

Reply 13
Original post by MissMathematix
I just opened my water bill and my electricity bill at the same time…
I was shocked.


:rave: welcome to the turbine house of puns Ma'am :girl:

we are thrilled with your début wordplay :congrats:

Please sew this handsome badge onto your TSR bolero:

amg.png

wtthop.png

here is a delcious Punty for you to enjoy:

bounty.png
Reply 14
Original post by Cote1
The Prong Man


:rave: hehehe earthy one Ma'am :girl:

oohmatron.png

ww:chicken:d

crownofnapoleon.png

Oscar

posc.png

deliciouspie.png
Original post by Surnia
The Switches of Eastwick, starring Jackplug Nicholson


:rofl:
Monty Python's Flying Circuit

South Spark

Any Which Way but Fuse

Lost in Transformers
Anode what I like (in your wardrobe) - Genesis
Reply 18
Original post by Fullofsurprises
Monty Python's Flying Circuit

South Spark

Any Which Way but Fuse :rofl:

Lost in Transformers


:rave: juicy wordplay Ma'am :girl:

4 x ww:chicken:d

4crown.png

Oscars for #1, #2, &, #3

3posc.png

HGM for overall artistic impression :congrats:

astromed.png

the people of Plug are overwhelmed with mirth :yep:

punniarstar.png

Zonja,
ndoshta e keni gabuar marhamën tuaj?
Kuqëlina e madhe, vajza karavidhe e gjeti një
herët këtë mëngjes pas hambarit.
Ishte ngjitur me kësulin e një zotërie.
Nëse dëshironi rikuperoni këtë artikull
thjesht shkoni pritje dhe merrni
një bisedë diskrete me Shkëlqimin e madh.
Ajo po kujdeset për dollapin e saj veçantë,
bashku me shumë mbulesa tjera tradicionale flokëve,
instrumente muzikore dhe langoustine kënduese.
Ndoshta ju preferoni hiqni njollat
nga marhama jote para se ta shfaqësh përsëri?
Thjesht kërkoni S-në e madhe për një huazim llakut saj Pledge™ 2-në-1
dhe madhësia e familjes brillo jastëk.

Zeshkan Glauk Xhaxhka

Zëvendës ndihmësmenaxheri i gjërave munguara dhe kaq

Spoiler

Reply 19
Original post by Joinedup
Anode what I like (in your wardrobe) - Genesis


:woo: hehehe good one Sir J ! :thrasher:

ww:chicken:d

pearlcrown.png

Oscar

posc.png

HGM

qeIImedal.png

awesome.png

Quick Reply

Latest

Trending

Trending