The Student Room Group

Make it More Grammar-ey !!

So in the US& A the 4th of March is Grammar Day :holmes:

Dangle your participles.... Now !!

oohmatron.png

2024-03-03_16_47_38-s-l1200.webp_(350×500)_-_Opera.png

Spoiler

Reply 1
Syntax City, 2005 film

Tense Little Indians, 1965 film

The Consonant Gardener by John le Carré

The Vowel Service by Alan Garner

Bittersweet Symphony - The Verb

Up the Conjunction - Squeeze
Reply 2
Original post by Surnia
Syntax City, 2005 film

Tense Little Indians, 1965 film

The Consonant Gardener by John le Carré

The Vowel Service by Alan Garner

Bittersweet Symphony - The Verb

Up the Conjunction - Squeeze
:rave: my adverbials are well and truly fronted Ma'am :five: :girl:

these are fabulous. please accept my heartiest contrafibularities :teehee:
6 x Oscar

6posc.png

6 x HGM

sixhgm.png

6 x BM+C

sixbluemaxwithcluster.png

Ashes for #2

ashes.png

JRT for #3

wc.png

Pun d'Or for #4

pdor.png

Rosebowl for #6

rosebowl.pngNobel Prize for Grammatical Paronomasia :congrats:

nobelpuns.png

the people of Verbas are lovin' it :h::

Spoilermerrrrr.png

Zonja,
ndoshta ju e keni gabuar marhamën tuaj?
Kuqëlina e madhe, vajza Qofte e gjeti një
herët këtë mëngjes pas hambarit.
Ishte ngjitur me kësulin e një zotërie.
Nëse dëshironi rikuperoni këtë artikull
thjesht shkoni pritje dhe merrni
një bisedë diskrete me Shkëlqimin e madh.
Ajo po kujdeset për dollapin e saj veçantë,
bashku me shumë mbulesa tjera tradicionale flokëve,
instrumente muzikore dhe langoustine kënduese.
Ndoshta ju preferoni hiqni njollat
nga marhama jote para se ta rishfaq ?
Thjesht kërkoni S-në e madhe për një huazim llakut saj Pledge™ 2-në-1
dhe madhësia e familjes brillo jastëk.


Zeshkan Glauk Xhaxhka

Zëvendës ndihmësmenaxheri i gjërave munguara dhe kaq

Spoilerseal2.png
(edited 1 month ago)
Verbie the Love Bug

Case Oddity
Reply 4
Original post by penguingirl18
Verbie the Love Bug

Case Oddity
:rave: these parse the quality test Ma'am :girl:

2 x ww:chicken:d

2crown.png

2 x Oscar

2posc2.png

2 x HGM

2hgm.png

Pun d'Or for #2 :congrats:

pdor.png

DP

bounty.png

ddrgifts2.png

Quick Reply

Latest